يکشنبه, 8 مهر 1403

۱۴۰۳/۰۴/۰۳
در راستای آشنايی دانشجويان با جديد ترين يافته های تحقيقاتی;
برگزاری تور آموزشی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی یزد

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد; در راستای آشنایی دانشجویان با جدید ترین یافته های تحقیقاتی، تور آموزشی دانشجویان رشته گیاه پزشکی دانشگاه ولی عصر رفسنجان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد برگزار شد. بازدید از کلکسیون ذخایر توارثی انار کشور،یک شرکت دانش بنیان تولید کننده کود های بیولوژیک مستقر در مرکز رشد واحد های فناور کشاورزی یزد، آزمایشگاه مرجع سنجش خاک، آب و کود، مجموعه آزمایشگاه های بخش تحقیقات گیاه پزشکی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد در برنامه این تور آموزشی بود.