جستجو :
  سه‌شنبه, 21 آذر 1396 - 07:13 2017/12/12
عنوان : برگزاری نشست اقتصاد دانش بنیان در مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی یزد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
ساعت : ۱۲:۱۲:۱

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی یزدنشستی با عنوان "اقتصاد دانش بنیان" با حضور تعدادی از معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستانها و جمعی از اعضای هیئت علمی مرکز در محل سالن کنفرانس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد برگزار گردید. در این نشست مدیر عامل مرکز توسعه و انتقال فناوری سورنا بعد از تعریف دانش بنیان و تاریخچه ای از شروع اقتصاد دانش بنیان در جهان به بحث در رابطه با موضوع فناوری در ایران پرداخت. همچنین قانون حمایت از شرکت­های دانش بنیان و وضعیت این شرکتها در ایران از دیگر موضوعات ارائه شده بود. در ادامه مدیر عامل شرکت فلات قاره (طراحی و ساخت انواع سیستم های تصفیه آب و فاضلاب و آب شیرین کن های صنعتی و کشاورزی) از روند تولید آب شیرین کن کشاورزی و خدمات ارائه شده در این رابطه برای استان، گزارشی ارائه دادند. همینطور گروه فنی مهندسی ساعیان صنعت که فعالیتش در حوزه اتوماسیون و هوشمندسازی است در رابطه با اتوماسیون هوشمندسازی برخی از گلخانه های استان یزد مطالبی را ارائه نمودند. این نشست مورد استقبال خوب حاضران قرار گرفت.

بازگشت           چاپ چاپ
آدرس پستی : يزد، صفائيه بلوار، شهيدان اشرف، ص پ -571-89165 تلفن : 38249901- (۰035)و4-35218703- (۰035) نمابر : 38247439 (035) پست الكترونيك : yazd_res@areo.ir وبگاه : http://yazd.areo.ir ----------------- ایمیل: yazd_res@areo.ir